28 februari

Jaha då var den här helgen slut också :( den går alldeles för fort. Rickard har jobbat så det har varit en lugn helg. Igår så var jag hos mamma och pappa och kollade på melodifestivalen, min favoritlåt gick inte vidare, Py Beckman :)
Nä jag bara skoja...vilket skämt det var! Jag var helt säker på att hon skulle slänga av sig glasögonen och det där klädesplagget hon hade på sig...och ha nåt finare på sig under den, men inte.

Idag har jag bara varit hemma, jag har gjort en fotobok på fujidifekt.se med bilder från vår Maldivernaresa :) jag fick en gratiskod av Kerstin. Så nu kommer jag få en fotobok på 24 sidor värd 344kr hemskickad för priset av 0kr. Det var jättekul att göra en fotobok så jag kommer absolut att göra flera.

Imorgon så är det jobb som gäller igen. Jag skrev i förra inlägget att jag får fortsätta jobba 75% igen men nu ser det ut som att jag får jobba heltid ett tag framöver, det är ju bra för min del men tråkigt att hon jag jobbar för aldrig blir frisk. Sen är det en till på min avdelning som är sjuk så det ska bli spännande och se hur den här veckan kommer att bli, lite kaos är att vänta skulle jag tro.


Jobb

Inte helt oväntat så får jag fortsätta att jobba 75% :) !!!!

Gratis lotter

Gör som mig!

Gå in på www.gratisskraplott.se så kan du se vad du kan göra för att få två stycken gratislotter!


P!nk...!!

Idag så har jag bokat biljetter till Pink på Ullevi den 23 Juli! Det blir jag, Rickard, Peter och Sara som ska gå, blir antagligen att vi slår flera flugor i en smäll och kanske går på Liseberg och lite shopping oxå, Ullared är ju inte alls så långt därifrån :)

Annars idag så har jag jobbat. Denna vecka så har jag dukning så jag slipper vara ute i den här hemska kylan :) fast är det så kallt som det var idag så håller vi oss inne. Efter denna vecka så börjar jag jobba 50%, det kommer bli en stor skillnad och jag kommer att få mycket mer fritid, då kanske jag tar tag i ett rum på övervåningen med tapetsering och byte av golv, tak och lister.

Den första mars så ska jag och syrran köra en liten viktnedgångtävling :) så den här veckan får jag passa på att äta en massa godsaker :) tävlingen kommer att hålla på hela mars och sen får vi se om vi fortsätter. Vi har dock inte bestämt vad den som vinner ska få som belöning.

Imorgon så börjar jag jobba 11.30, ska bli skönt med sovmorgon!

Helg!

Gud va skönt med helg! Tror inte många skulle stå ut en hel dag på mitt jobb...men jag hade tur för idag så gick det sista barnet hem halv sex istället för halv 7. Nu har jag bara en vecka kvar att jobba 75%, sen blir det bara 50% men jag hoppas att det blir några extratimmar.

Imorrn så blir det att kolla på melodifestilvalen hemma hos Jenny och Fredrik. Annars så har jag inga planer, blir väl att vila upp mig inför en ny jobbvecka. Jo föresten, jag älskar verkligen att kolla på OS, så jag blir nog bänkad vid tv:n mest av tiden :)


8 Februari

Idag fyller min mamma 49 år! Men vi var och grattade henne igår tillsammans med resten av släkten. Hon fick ett grönt kakfat av glas, en bok och ljuslykta med ljus av mig, Rickard och syrran.

I fredags så fyllde min kusin Linda 34 år och vi var där och grattade henne, av oss så fick hon ljuslykta med ljus och en vas med tulpaner. Vi var även hos Linda förra söndagen på ett smyckesparty och det fanns så mycket fint och det var svårt att välja, men jag köpte två halsband och ett armband, har inte fått dem än, de skulle skickas efter 2-3 veckor.

Idag var det lite kaos på jobbet. Jag skulle ha ett inskolningssamtal där föräldrarna inte kan svenska och hade hört att en tolk hade blivit bokat, men pappan och dottern kom utan en tolk. Jag fick tillslut tag på en tolk efter många om och men men jag fick ju skicka hem pappan be dem komma tillbaka imorgon. Jag hoppas att han inte blev alltför sur och fick en dålig bild av oss.

Ser fram emot fredag då jag, mamma och syrran ska på genrepet av melodifestivalen!

RSS 2.0