Rösta!

Gå in här och rösta på min bikini!

"http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=ykIUv8iKLrEHGln6hmUBGLlE#bikiniGallery"

Nu vet ni hur jag har det :)

Om du tror att DU ensam har motgångar på jobbet…….

Eskil ber sin dagisfröken hjälpa honom att ta på sig stövlarna innan han skall gå ut. De är jättebesvärliga att ta på och fröken måste verkligen ta i för att få på stövlarna.  När
de väl är på plats säger Eskil: - De sitter på fel fot!

Fröken tror inte sina ögon när hon konstaterar att det är som Eskil säger, stövlarna sitter faktiskt
fel. Hon drar som en dåre i 3 minuter för att ta av dem och börjar sen om för att få dem på rätt fot. Till slut är de på plats.

säger Eskil: - Det är inte mina stövlar!
Fröken andas djupt och lägger locket på känslorna för att inte skada lilla Eskil som tittar på henne med fiskblick.
- Ok, säger hon, vi tar väl av dem då! Och så sätter hon igång med samma träning som tidigare.


- Varför sa du inte det tidigare? frågar hon när hon är klar.

Eskil svarar då: - Det är inte mina stövlar, de
t är brorsans, men mamma vill att jag skall ha dem!

Fröken börjar storgråta men bestämmer att hon ska hjälpa Eskil på med stövlarna för en tredje gång. Sedan lyfter hon upp Eskil, sätter på honom jacka, mössa och halsduk och frågar:


- Var är dina vantar?

- Jag la dom i stövlarna!


7 mars

Blir inte så många uppdateringar här, har inte riktigt kommit in i bloggandet ännu.
Helgen har varit lugn med melodifestival, shopping och tandläkarbesök.

Igår åkte jag och Rickard in till Gävle kl 11. Jag hade ett tandläkarbesök kl 11.30 för att laga ett hål, jag gjorde det utan bedövning och det var riktigt vidrigt. Sen åkte vi till Lingvalls motor där Rickard kollade på motorcyklar och provade motorcykelkläder. Efter det åkte vi till stan för att kolla i lite affärer och äta mat, jag åt en supergod pepparlaxsallad med quinoa. På stan så köpte Rickard ett par skor på wedins outlet och jag köpte en kort "jacktröja" på Gina och en turkos ljuslykta på Indiska.

Vi tänkte även passa på att hämta ut Pinkbiljetterna eftersom det inte går att hämta ut i Sandviken. Jag var ju till Ica maxi i Fredags och skulle hämta ut dem, men hon sa att det bara gick i Gävle. Då åkte jag till Mejerikiosken i Gävle, där jag har hämtat ut biljetter förr men det gick inte där heller utan hon sa åt mig att åka till turistbyrån på stan men när vi kom dit så sa dem att Depeschen i Flanörhuset hade tagit över deras ticnetsystem. Då trodde jag verkligen att det var fjärde gången gillt :) Men inte då! Utan det är konserthuset!! När hon sa det då höll jag på å skratta ihjäl mig :) tror hon vart lite sur för jag bara började skratta sen så gick jag bara. Självklart så var konserthuset stängt på helger.....så jag får hämta ut dem nästa gång jag är i Gävle.

Efter vårt äventyr åkte vi till Hemlingby och hälsade på mamma, pappa och syrran. Vi blev kvar där hela kvällen och sysselsatte oss med, trav, melodifestival och kortspel. Gissa om travet blev spännande..inför sista loppet så hade Ida 6 rätt! Hon hade alltså chans till 4, 7 eller 65 000 eller ingenting :) jag höll på å dö av spänning. Det blev 4300 kr i vinst och det är ju mycket bättre än ingenting!

Jag och Ida ska åka till typ Grekland i slutet av Maj eller början på Juni så nu behöver hon inte tänka på å spara pengar till den resan :)

Imorgon så är det en ny jobbvecka. Även denna vecka får jag jobba heltid :) och jag skull gissa på att jag får jobba heltid hela månaden ut. Jag kan ju säga att jag längtar tills den lönen kommer :)

Nu ska jag kolla på ett vänneravsnitt och sen filmen på femman, Catch me if you can.


RSS 2.0